Kako do poceni .SI domene?

Z izbiro ustrezne domene se boste na učinkovit način predstavili spletnim obiskovalcem. Če ciljate predvsem na tiste iz Slovenije, potem je domena. SI prava izbira za vašo spletno stran ali trgovino. V tokratni objavi smo zapisali še, katere so prednosti domene .SI in kako jo lahko registrirate. Prav tako smo preverili, pri katerem ponudniku jo lahko registrirate po najugodnejši ceni.

Lastnosti .SI domene

Nacionalna domena Slovenije je na voljo od leta 1992. Sprva so jo lahko registrirale samo pravne osebe, od leta 2008 pa je na voljo tudi fizičnim osebam. Po uvedbi sprememb je na voljo še tujim državljanom in pravnim subjektom.

.SI domena

Domena .SI je odlična izbira za vse, ki želite svoj produkt ali osebno spletno stran predstaviti slovenskemu občinstvu. Gre za zaupanja vredno domeno, saj ji zaradi dolge prisotnosti na spletu zaupa večina spletnih uporabnikov. Prednosti te domene se zaveda vedno več lastnikov spletnih strani, kar potrjuje že več kot 127.000 registracij. Ste vedeli, da je bilo samo v prejšnjem mesecu registriranih preko 1.800 .SI domen? Zdaj je prava priložnost, da njen lastnik postanete tudi vi.

Kje registrirati .SI domeno?

Na voljo je več kot 90 registrarjev, ki ponujajo registracijo te domene. Naj odgovorimo na vprašanje, ki smo ga zastavili v naslovu objave – kako do poceni .SI domene? Veliko slovenskih registrarjev nudi .SI domene po ugodni ceni, najceneje pa jo lahko registrirate pri ponudniku NEOSERV. Pri njem namreč lahko registracijo domene opravite po zajamčeno najnižji ceni v Sloveniji.

Kako registrirati .SI domeno?

Sama registracija se nekoliko razlikuje med registrarji, a v večini primerov jo lahko opravite v nekaj preprostih korakih:

  • na spletni strani izbranega registrarja vnesete želeno ime domene v obrazec za registracijo,
  • vnesete podatke o nosilcu domene,
  • izberete način plačila.

Ko opravite plačilo izbrane domene, bo registrar takoj registriral vašo domeno. V primeru plačila prek plačilnega naloga UPN boste njen lastnik postali v roku 1 delovnega dneva. Če domeno potrebujete čim prej, vam svetujemo, da ob naročilu izberete drugo plačilno sredstvo, na primer kreditno kartico ali PayPal, vedno bolj pa je priljubljeno tudi plačilo s kriptovalutami, ki ga ponujajo tudi pri NEOSERV.

Od svoje .SI domene ste torej oddaljeni samo nekaj klikov. Registrirajte jo, dokler je še prosta!

Be Sociable, Share!

Komentiranje je onemogoeno.