Arhiv za kategorijo ‘.jobs domene’

Sončna uprava je passé, razsvetlite bodoče kadre z the-best.jobs

sobota, december 19th, 2009

Registracija jobs domene bo pravšnja za vse tiste, ki se zavedate spodbujanja zaposlovanja in iskanja učinkovitega kadra. Tistim, »ki šla je služba, z njo pa plača«, se bodo še posebej razveselili vaše »ponudbe«, ali pa vsi tisti izjemno nadarjeni posamezniki, ki se šele uveljavljajo.

Registracija jobs domene je enostavna in hitra. Celo bodočih sodelavcev ne boste pridobili tako hitro in enostavno, kot lahko registrirate domeno prihodnosti. .jobs je zagotovo drugačna od drugih končnic že zaradi natančno usmerjene namenskosti. Registracija domene .jobs pa je mogoča samo za podjetja, saj le tako internetna končnica ohranja vrednost in namembnost.

Pridružite se velikim podjetjem z registracijo .jobs domene

»Always Coca Cola« je bila vedno inovativna. Ne samo, da se jim zaradi njihovega marketinškega doprinosa vsako leto zaradi večne svetovne slave klanja Božiček, po njihovi zaslugi je tudi domena .jobs postala širše prepoznavna.

Registracija jobs domene pa vas bo umestila tudi med številne svetovno znane blagovne znamke, kot so Ikea, Mercedes Benz in Estee Lauder.

Škoda le, da se podjetje Apple ni odločilo za domeno steve.jobs. Bilo bi inovativno kot njihovi jabolčni produkti, kajne? Žal je domeno registriralo že drugo podjetje. Da se tudi vam ne bi kaj podobnega zgodilo … Raje pohitite. Vendar pozabite na kombiniranje domenske končnice .jobs z besedami kot so “blow” ali “hand”. Jok brate, odpade! Domene .jobs so namenjene resnim in zgolj HR (human resources) namenom, torej kadrovanju.

Registracija jobs domene ponuja številne prednosti

Strokovnjaki menijo, da končnica .jobs zelo pospešuje in hkrati poenostavi proces zaposlovanja. Z registracijo jobs domene tako standardizirate objavljanje prostih mest in skrajšate čas do zapolnitve prostih mest.

Registracije JOBS domene

Svojo “eksotično” JOBS domeno lahko registrirate z nekaj preprostimi kliki in to v roku nekaj minutk. Vse, kar morate storiti je, da s klikom tukaj obiščete spletno stran Neo-serv in opravite najcenejšo registracijo JOBS domenev Sloveniji – več informacij na Neo-serv.net.