Arhiv za kategorijo ‘.se domene’

Registracija .se domene je odlična odločitev

nedelja, december 13th, 2009

Če ste mislili, da Švedska v Sloveniji slovi le po mrzlih zimah, še večjih ribah in pregovorno hladnih skandinavskih značajnih potezah, potem ste-zmotili.se. Registracija se domene vas lahko postavi na internetni zemljevid tako hitro, kot so Vikingi osvajali nova ozemlja. Učinkovito in brez milosti – le odloci.se in preveri.si – če je vaša .se domena še prosta.

Odlocite.se in registrirajte .se domeno

Čeprav je .se švedska vrhnja domena, je registracija seveda mogoča tudi tukaj. Kot ste že lahko ugotovili, se zaradi zanimivih besednih zvez vse bolj uveljavlja tudi v slovenskem prostoru. Zaradi neštetih skovank je registracija se domene zato tudi vse bolj pogosta na našem trgu. Kar spomnite.se kakšne!

Registracija .se domene tudi za daljše obdobje

Švedski register je 7. decembra 2009 omogočil možnost registracije .se domene do največ deset let. Od tega dne bo možno tudi podaljšanje eno leto pred iztekom registracije. To je odlična novost, saj ste do sedaj lahko domeno .se podaljšali največ 3 mesece pred iztekom registracije.

Registracije SE domene

Svojo SE domeno lahko registrirate z nekaj preprostimi kliki in to v roku nekaj minutk. Vse, kar morate storiti je, da s klikom tukaj obiščete spletno stran Neo-serv in opravite najcenejšo registracijo SE domenev Sloveniji – več informacij na Neo-serv.net.