Boste en Pep.si? 10.000 dolarjev, prosim!

Ja, verjetno res najdražji Pep.si v zgodovini, saj so zanj plačali kar 10.000 ameriških zelencev. Seveda ne govorimo o popularni pijači, pač pa o slovenski domeni, ki so jo pred časom kupili za pošteno plačilo.

Kdo? Uradno tega iz Domence, kjer so pri prodaji tudi posredovali, niso smeli ali želeli razkriti niti imena starega niti imena novega lastnika domene Pep.si. Dodali so le, da ta primer več kot nazorno kaže, kako pomembno je, da si svojo domeno zagotovimo čim prej. Očitno to drži tudi za slovenski trg in slovenske domene s končnico .si. Seveda pa nam radovednost ni dala miru in z lastnim orodjem preveri.si smo uspeli ugotoviti, da je novi lastnik domene ameriško podjetje Undercurrent LLC. Kaj sicer namerava novi lastnik z domeno, ni povsem jasno, kakopak pa vsakdo takoj pomisli, da želijo domeno najbrž (pre)prodati korporaciji Pepsi. Čeprav bo njihova glavna domena garantirano za vselej ostala pepsi.com, moramo priznati, da je pep.si tudi kar seksi domena.

Domeno Pep.si bi sicer lahko dobili že za 9 € pri Neo-servu, če ob tem vzamemo še enega izmed paketov super ugodnega gostovanja spetnih strani. Razmislite torej, ali ste si že zagotovili vsa .si imena, ki jih potrebujete pri svoji poslovni ali osebni dejavnosti in čim prej izkoristite to akcijsko ceno!

Be Sociable, Share!

Oznake: , , , ,

Komentiranje je onemogoeno.