Registracija domene .ONLINE

Poudarite svojo predstavitev na spletu z domeno, ki je namenjena prav temu. Online je namreč angleški izraz, ki pomeni “na spletu”. Gre za domeno, ki je na voljo od leta 2015, da gre za učinkovito in prepoznavno domeno pa govori dejstvo, da je bila registrirana že v več kot 230 državah sveta.

Domena .ONLINE

Prednosti domene .ONLINE

Potencialni kupci morda ne pričakujejo, da bodo vaš produkt našli na spletu, vi pa prav z domeno .ONLINE lahko spremenite ta pričakovanja. Poglejmo samo nekaj uporabnih domen s to domensko končnico:

  • kuharske-knjige.online,
  • delavnica.online,
  • pravni-nasveti.online,
  • podarim.online.

Dodana vrednost

Domena .ONLINE spada med tiste tematske domene, ki so hitro zapomljive in med spletnimi obiskovalci veljajo za zaupanja vredne. Ne glede na področje ustvarjanja lahko z njeno registracijo izboljšate svojo spletno prisotnost.

Priljubljenost

Omenili smo že, da je bila domena registrirana že skoraj po celem svetu. Ko je leta 2015 prišla na trg, je v kratkem času zabeležila 38.000 registracij, v prvem letu pa že 350.000. Do danes je število njenih registracij preseglo 660.000.

Odlična alternativa najbolj priljubljeni domeni

Prav tako predstavlja odlično alternativo pogosto zasedeni domeni .COM. Ker število njenih registracij še ne presega enega milijona, obstaja dobra možnost, da vaša želena domena s končnico .ONLINE še ni zasedena.

Dostopnost

Domena .ONLINE nima nobenih omejitev pri registraciji. Registrirajo jo lahko posamezniki in podjetja, ne glede na področje ustvarjanja.

Dejstva o domeni .ONLINE

Za konec smo pripravili še nekaj zanimivih dejstev o .ONLINE domeni:

  • Med novimi tematskimi domenami so spletne strani s to domeno na 3. mestu po številu spletnih obiskovalcev.
  • Velja za najbolj priljubljeno tematsko domeno v Nemčiji, Franciji, na Poljskem in v Vietnamu.
  • Večinoma se uporablja v poslovnem svetu in na področju spletnih trgovin.
  • Najbolj pogost primarni jezik na straneh z domeno .ONLINE je angleščina, sledijo pa nemščina, kitajščina in ruščina.
Be Sociable, Share!

Komentiranje je onemogoeno.