Postani multimedijski mogotec s svojo .tv

Registracija tv domene ne pogojuje najnovejši televizijski studio, visokotehnološke kamere, pred njo pa  Matjaža Tanka v vsem svojem sijaju. Nova internetna televizija lahko zasije z registracijo tv domene že za ceno nekaj tisočink dolgega oglasa klasičnih televizijskih postaj.

In še boljše, registrira jo lahko vsakdo! Največkrat se domenska končnica pojavi pri straneh z multimedijsko vsebino. »Gledam.tv, pusti me na miru« bo tako zagotovo najpogostejša fraza bodočih obiskovalcev vaše spletne strani. Ampak še prej opravite registracijo tv domene. Je tako preprosta in hitra kot pritisk na vaš daljinski upravljalec, pa še baterije niso potrebne.

Registracija tv domene – dramatično komedijsko enostavna

Gledalci, ki ljubijo reklamna sporočila, ko ta nenehno prekinjajo tv program, so tako redki kot Marsovci na četrtem kamnu od Sonca. Prav zato lahko registracija tv domene pomeni prvi korak na poti do nove uspešne internetne tv postaje.

Seveda pa lahko registracijo tv domene opravijo tudi vsi tisti, ki so pri svojem delu vedno korak pred drugimi, pa naj bo to podjetje, ki prodaja visokotehnološke stroje ali pa osnovnošolski učitelj. Prvi lahko na svoji lastni domeni.tv multimedijsko predstavijo svoje produkte, učitelj pa lahko z izvirnimi videi poskrbi, da predvajana snov ne bo nikoli pozabljenja. Kaj pa ste po poklicu vi? 🙂

Video vsebine so prihodnost

Ste vedeli, da je .tv vrhnja domena države Tuvalu? Tam imajo seveda neskončne plaže in čudovite valove. Vendar naj namignemo, da spletna televizija ni samo prihodnost, ampak že sedanjost virtualnega vala. Ne dovolite, da vas tuvalujski val samo malo zalije. Z registracijo tv domene ujemite ravnotežje in postanite najboljši »surfer« tv vsebin na spletu.

Registracije TV domene

Svojo TV domeno lahko registrirate z nekaj preprostimi kliki in to v roku nekaj minutk. Vse, kar morate storiti je, da s klikom tukaj obiščete spletno stran Neo-serv in opravite najcenejšo registracijo TV domenev Sloveniji – več informacij na Neo-serv.net.

Be Sociable, Share!

Oznake: , ,

1 komentar to “Postani multimedijski mogotec s svojo .tv”

  1. Marimar pravi:

    .tv domene so izredne za karkoli medijskega … imam nekaj zelo zanimivih idej za medijske bloge, in me zato še posebej zanima. Sicer ne vem, ali je isto če jo naročim pri kakšnem ponudniku npr. sem videl na tej strani omenjen http://www.prasicek.si ? ne morem se namreč odločiti med svojim gostovanjem ali bi le vzel domeno na http://www.neo-serv.net/ ki ga svetujete tu in jo zvezal z Bloggerjem.